İSTANBUL / EYÜPSULTAN - ŞEHİT MURAT KARAKUŞ ORTAOKULU

ŞEHİT MURAT KARAKUŞ ORTAOKULU

Güzeltepe Mahallesi 1. Kaynak Sokak No4 Eyüpsultan/İSTANBUL
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2014- 2015 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiştir. Kısa zamanda bir çok öğrencimiz başta Fen Liseleri olmak üzere kaliteli eğitim kurumlarını kazanmışlardır. Not: Yasal mevzuat gereği isim ve kazanılan okul yayınlanamamaktadır.
Başlama : 09:10 Öğle Arası: 12:20 - 13:00 Bitiş : 15:20
METRO, OTOBÜS, DOLMUŞ VE TRAMVAY TOPLU TAŞIMA İMKANLARINA YAKIN KONUMDADIR.
Servis mevcuttur. ŞAHTUR tarafından taşıma yapılmaktadır.
GÜZELTEPE MAH. 1. KAYNAK SOK NO:4 EYÜPSULTAN/İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
EYÜPSULTAN İLÇE MERKEZİNE 7 KM, ALİBEYKÖY MAHALLESİNE 2 KM, YEŞİLPINAR MAHALLESİNE 6 KM UZAKLIKTADIR.
Diğer Hususlar
Okulumuzun Özel Eğitim branşında üç ve Rehberlik ve Görsel Sanatlar branşlarında birer öğretmen açık normu bulunmaktadır. Tüm sınıflarda akıllı tahta mevcuttur.